رییس شورای شهر کرج گفت: تجربه موفقی در میزبانی مسابقات بیسبال برای کلانشهر کرج رقم خورد و این تجربه می تواند دوباره تکرار شود.
به گزارش 90 البرز، مسعود محمدی در مراسم جشن قهرمانی و تقدیر از کادرفنی و بازیکنان فرد البرز که شامگاه سه شنبه 21 خرداد برگزار شد اظهار کرد: با توجه به ظرفیت های موجود پیش بینی می شد باشگاه فرد در مسیر موفقیت در فوتبال کشور گام بردارد و در نهایت هم با صعود این تیم به لیگ یک کشور این اتفاق رقم خورد.
وی افزود: ما در مجموعه مدیریت شهری کرج تمام تلاش خود را برای حمایت از اینتیم و کمک به موفقیت آن در لیگ آزادگان خواهیم کرد.
محمدی تصریح کرد: در فصل جدید لیگ آزادگان شهر کرج و ورزشگاه انقلاب پذیرای تیم های مختلف از نقاط مختلف کشور است لذا باید
در این مسابقات میزبان شایسته ای باشیم.
رییس شورای شهر کرج در پایان گفت: تجربه خوبی در موضوع میزبانی و هم افزایی دستگاه های مختلف در میزبانی بیسبال غرب آسیا رقم خورد و امیدواریم برای لیگ یک فوتبال کشور هم این اتفاق رخ بدهد.
© تمامی حقوق این وبسایت مربوط به پایگاه خبری 90 البرز و محفوظ است.